logo POCA

ÎN SERVICIUL JUSTIȚIEI

Departamentul de formare profesională continuă

Întrebări frecvente

Răspuns: DA. În situaţia în care, din diverse motive, nu v-aţi înscris la o sesiune de formare de tip webinar şi ulterior doriţi să participaţi la anumite webinare trebuie să ne transmiteţi un e-mail la adresa grefieri@gmail.com în care să precizaţi: numele şi prenumele, instituţia în cadrul căreia vă desfăşuraţi activitatea, funcţia, vechimea şi nivelul studiilor, precum şi webinarul la care doriţi să participaţi.

Răspuns: DA. La acest moment există posibilitatea ca o persoană să participe la mai multe sesiuni de formare de tip webinar, eliberându-se adeverinţă de participare pentru fiecare sesiune de formare, dacă se parcurge testul de verificare a cunoştinţelor.

Răspuns: NU există o sancţiune pentru persoanele care s-au înscris în vederea participării la un anumit webinar, dar care nu mai pot participa la sesiunea de formare respectivă.

În ambele ipoteze, motivele pot fi numeroase, dar cele mai frecvente sunt legate de volumul mare de date transmise simultan către serverele de e-mail din cadrul Ministerului Justiţiei sau Ministerului Public, ceea ce generează o desincronizare cu serverul de e-mail utilizat de noi, situaţie în care Şcoala Naţională de Grefieri se află în imposibilitate de a interveni sau acorda asistenţă pentru remedierea problemei.

Cu titlu de excepţie, există şi situaţii izolate în care imposibilitatea recepționării individuale a link-ului de conectare la webinar este cauzată de o eroare de manipulare a adresei de e-mail.

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro Programul Operațional Capacitate Administrativă: www.poca.ro
Conținutul acestui site web nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web @ 2020-2023

Sari la conținut