logo POCA

ÎN SERVICIUL JUSTIȚIEI

Departamentul relații internaționale

Comunicat – evenimentul online din data de 19 martie 2021

Școala Națională de Grefieri a participat, în data de 19 martie 2021, la  întâlnirea online cu studenții Facultății de Drept ai Universității ”Dunărea de Jos” Galați, eveniment organizat de către Clubul Studenților de la Drept din cadrul Ligii Studenților din Galați.

La întâlnirea cu studenții au participat domnul judecător Andrei-Dorin Băncilă, Directorul Școlii Naționale de Grefieri, precum și formatori din cadrul Departamentului Relații Internaționale. 

Cu prilejul acestei întâlniri, reprezentanții Școlii au prezentat informații privind admiterea în profesia de grefier, formarea profesională inițială a grefierilor,  precum și aspecte relevante privind drepturile și obligațiile aferente exercitării acestei profesii juridice.

Școala Națională de Grefieri le mulțumește tuturor participanților pentru interesul manifestat și le urează succes pe viitor!

Școala Națională de Grefieri.

Please follow and like us:

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro Programul Operațional Capacitate Administrativă: www.poca.ro
Conținutul acestui site web nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web @ 2020-2021

Sari la conținut