logo POCA

ÎN SERVICIUL JUSTIȚIEI

Comunicat eveniment online din data de 20 aprilie 2021

Școala Națională de Grefieri a participat, în data de 20 aprilie 2021, la  întâlnirea online organizată în cadrul proiectului ”Educație și competențe prin stagii de practică pentru studenți din domeniul drept și administrație publică”, cu masteranzi ai Facultății de Drept ai Universității din Craiova, din grupa tutorată de către conf. univ. dr. Elena Mădălina Nica, tutore de practică.

La întâlnirea cu masteranzii a participat dna. Izabela Trușcă, formator în cadrul Departamentului Relații Internaționale.

Cu prilejul acestei întâlniri, formatorul Școlii a prezentat informații privind admiterea în profesia de grefier, formarea profesională inițială a grefierilor, precum și aspecte relevante privind această profesie juridică. Școala Națională de Grefieri le mulțumește tuturor participanților pentru interesul manifestat și le urează succes pe viitor!

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană,
va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro Programul Operațional Capacitate Administrativă: www.poca.ro
Conținutul acestui site web nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web @ 2020-2022

Sari la conținut